camping car camper wohnmobil motorhome
website ontwerp website bouwen Interieur_1
Startpagina
Startpagina

Constructie camper

  

2

Yohani's Camper

Het kale chassis werd uitgekuisd, gezandstraald en vervolgens gemetalliseerd, waarna het volledig werd geschilderd met zwarte chassislak en van binnen van dinitrol voorzien. Ondertussen werden ook alle losse onderdelen opgekuisd en in orde gezet of vervangen door nieuwe en vervolgens heropgebouwd (met dank aan Rob van LRG voor de snelle service bij de levering van de onderdelen)

Ondertussen werd de opzetunit op de pick-up bak gepast en bleek een goede combinatie te vormen zodat we besloten om de pick-up bak te behouden en de onderkant van de unit hieraan aan te passen.

De bodem, de onderste zijwanden en een deel van het interieur moesten eraan geloven, de unit werd dan door middel van een nieuw buizenchassis aan de pick-up bak bevestigd en er werd gestart met het isoleren van de bodem en de wanden en het heropbouwen van het interieur.

Op technisch vlak werd de 200 Tdi motor voorzien van een nieuwe koppeling, riemen, filters , verse olie en andere vloeistoffen en opnieuw op het reeds heropgebouwde chassis bevestigd.

De cabine, waarvan de bodem werd opgekuist en van een nieuwe verflaag voorzien, werd terug op zijn plaats gezet. Ook de bodem van de pick-up bak werd voorzien van een verse verflaag zodat de nu volledige motorhome cel op het chassiscabine gedeelte kon geplaatst worden. De laatste afdichtingen tussen de unit en de carrosserie van de wagen zijn ook uitgevoerd , met uitzondering van de oversteek van de unit die nog aan het dak van de LR moet afgedicht worden, een deel van dit dak werd trouwens verwijderd om, samen met een deel van de achterwand van de cabine, een doorgang te vormen naar het woongedeelte van de camper.

Vering &Cardans

Restauratie Unit

In laadbak pick Up

Dubbele bodem

Next

Home

Back